Bugged RPG | RedMax Server

Police Departament

In jos

Police Departament

Mesaj Scris de Se[N]ZoR. la data de Sam Ian 09, 2016 4:41 pm

Reguli interne Generale:

1.1. Sunteti obligati să respectati Regulamentul Serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern, cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
1.2. In lipsa liderului sunteți obligati să ascultați de sublider. Daca nici subliderul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.
1.3. Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta vor fi sanctionați cu Avertisment Verbal sau demitere.
1.4. Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.
1.5. Nu reclamati un coleg din Police Department sau orice alt departament (FBI, NG) pe forum sau pe site-ul RPG, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l în joc pentru a rezolva problema.
1.6. Nu cereti rank liderului sau subliderului.
1.7. Este interzisa folosirea comenzilor de departament in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in departamente.
1.8. Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de concediu sau s-au invoit liderului, vor fi demise.
1.9. Pentru orice incalcare grava a Regulilor Departamentelor sau Regulilor Serverului veți fi sanctionati cu Faction Punish 60/60 chiar dacă aveti minim 2 saptamani în factiune!
1.10. In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) (Faction Warn),demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel puțin 2 saptamani în factiune -) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
1.11. Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.
1.12. O dovada este valabila timp de 3 zile. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 3 zile. De asemenea, puteti da o amenda / confisca un permis timp de 3 zile din momentul faptei.

Comportament si Limbaj:

2.1. Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
2.2. Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
2.3. Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.
2.4. Nu aveti voie sa favorizati/faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman.
2.5. Nu aveti voie să va jucati cu armele in Armoury LSPD sau la etajul princiapal. Puteți face asta numai in subsolul garajului / acoperis / undeva unde nu exista riscul de a lovi pe cineva. Daca deschideti focul la etajul principal / Armoury, riscati Faction Warn.
2.6. Se vor acorda sancţiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana în acestea.

Sedinte si Antrenamente:


3.1. Cine intarzie la sedinta sau antrenament va veni in Armoury / Sala de sedințe / Sala de antrenamente, fara a face galagie pe chat sau pe [/r].
3.2. Daca intarziati la antrenament, puteti veni in primele 10 minute, fiind sanctionati cu un Avertisment Verbal. Daca intarziati mai multe de 10 minute, sanctiunea este Faction Warn si sunteti excluși din antrenament.
3.3. In timpul sedintelor sau antrenamentelor veti opri telefoanele si veti asculta de lider sau sublider pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.
3.4. Cine vorbește neintrebat la sedinte sau antrenament va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmand ca la cea de a doua sa fie exclus de la activitate si sa primeasca Faction Warn.

Echipe ROADS & SWAT:


4.1. Respectati echipa în care ati fost repartizați.
4.3. Un membru al echipei ROADS nu are voie sa foloseasca masina personala pentru urmariri / panda / altele ce tin de munca, indiferent de rank.
4.4. Un membru al echipei ROADS nu are voie sa aresteze decat suspectii al caror wanted a fost acordat de catre ei. In acelasi timp, pot raspunde prin omorarea suspectilor ce ii ataca.

Somarea Jucatoriilor:

5.1. Este strict interzis pentru un politist sa sune suspectul si sa-l intrebe daca se preda.
5.2. Nu faceti spam cand somati un jucator. Intre somatii trebuie sa existe minim 3 secunde.
5.3. Politistul este obligat ca atunci cand someaza un suspect sa se asigure ca a fost suficient de aproape incat suspectul sa-i vada somatia si sa-l someze de destule ori.
5.4. Minimul de somatii este 3, insa suspectul poate fi sanctionat cu wanted si dupa mai putin de 3 somatii, atata timp cat sunteti siguri de faptul ca suspectul a vazut somatiile.


Tratarea & Arestarea Suspectiilor:

6.1. Este interzis sa dati [/clear] cuiva fara sa anuntati pe [/d] un motiv bine intemeiat.
6.2. Este interzis sa confiscati armele unui suspect daca acesta nu are drept de predare.
6.3. Este interzis sa confiscati armele unui jucator care se afla in HQ sau in curtea HQ-ului, daca acesta nu va ataca sau le foloseste pentru a ataca alti jucatori.
6.4. Este permis sa confiscati armele unui suspect cu drept de predare, daca acesta la tine la vedere sau ataca alti jucatori.
6.5. Este interzis sa folositi [/call 112] atunci cand cineva va fura masina sau va omoara. Folositi [/su].
6.6. Pentru a-i acorda wanted 1 "furt" unui jucator, acesta trebuie sa va fure masina de minim 2 ori. Aceasta regula se aplica numai in cazul masinilor departamentelor.
6.7 Pentru a-i acorda wanted 3 "cop attack" unui jucator, acesta trebuie sa va atace cu pumnii de minim 4 ori sau sa traga cu arma in voi.
6.8 Daca un jucator are pe G un suspect evadat din inchisoare soferul va primi wanted 6 "Complice" fara somatii. Se considera ca soferul este constient ca are in masina un suspect fara drept (se observa skinul de evadat si wanted level-ul de deasupra capului).
6.9. Daca un jucator are pe G un suspect cu wanted 1+ care trage in politisti soferul va primi wanted 6 "Complice"(fara somatii). Se considera ca soferul este constient ca are in masina un suspect fara drept (se observa faptul ca ataca un politist si wanted level-ul de deasupra capului).
6.10. In cazul in care sunteti atacati sau omorati de un suspect, indiferent de locul in care va aflati (Jail/HQ/Garaj/Alta zona), suspectul va primi wanted 3 - cop attack, respectiv wanted 5 - cop kill.

Observatii:
- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca se preda, iar apoi ataca politistul, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop kill fara drept de predare.
- daca suspectul are wanted (1+) si ataca un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop attack fara drept de predare.

Atentie! Suspect (in acest caz) = orice civil cu wanted 1+.
Atentie! Daca un suspect cu drept de predare este AFK (pe ESC), ofiterul va anunta pe /d ca jucatorul respectiv este AFK. Dupa 3 minute de la anunt politistul are dreptul de a omori suspectul.

Lista cazurilor fara drept de predare:
· Bank Robbery
· Escape Attempt
· Runner
· Complice la fuga unui suspect
· Department Car Jacking
· Cop Kill
· Orice wanted + Cop attack
· DM Jail + Orice wanted
Atentie! Acestor suspecti nu l-i se mai adauga wanted suplimentar. ( Nu aveti voie sa dati wanted cuiva fara drept. )

Radar:

7.1. Imediat dupa ce un jucator a încălcat limita de viteza aveti obligatia de a face poza, pozele facute cu Page Up nu se accepta.
7.2. Politistii care vor pune alte limite in afara de cele menţionate vor fi sanctionati.
7.3. Jucătorii ce încalcă limita cu 1-2 km nu vor fi sanctionati.
7.4. Nu aveti voie sa puneti radarul din mers, vehiculul de politie trebuie sa fie parcat cand il puneti.


Radar - limitele de viteza:
· Limita de viteză în oraşe este de 100 km/h.
· Limita de viteză în afara oraşelor este de 130 km/h.
· Limita de viteză pe autostrăzi este de 160 km/h.

Masinile Departamentelor:

8.1. Nu aveti voie sa folositi masinile specifice celorlalte departamente fara acordul unui rank din respectiva factiune ce poate conduce masina ceruta.
8.2. Membrii cu rank 5+ au dreptul sa foloseasca masinile specifice celorlalte departamente cu conditia de a anunta pe [/d] cand le-au luat si sa le respawneze dupa ce au terminat cu ele.
8.3. Pe Infernus-uri au prioritate cei din Police Department. FBI si NG va cere acordul acestora cand doresc sa foloseasca aceste vehicule. Cei care iau aiurea aceste vehicule si fara sa ceara voie vor fi sanctionati.
8.4. Membrii de rank 4 ce doresc sa foloseasca Enforcer trebuie sa ceara voie liderului sau subliderului. De asemenea, rank 4 NU are voie sa acorde permisiunea altor departamente sa foloseasca Enforcerul LSPD.
8.5. Nu folositi vehiculele de politie in scopuri personale, in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn. (exista mici exceptii in care se pot folosi).

Tratarea Civililor:

9.1. Se considera civil orice membru care nu face parte din: Police Department, FBI, NG.
9.2. Nu aveti voie sa omorati un civil daca acesta va cere sa faceti asta sau sa cereti sa fiti omorat de catre unul daca acesta are wanted.
9.3. Un membru Police Department / FBI / NG nu are voie sa ceara ajutorul sau sa fie ajutat, in nici un fel, de catre un civil în urmarirea suspectilor cu sau fara wanted. Daca aveti nevoie de ajutor cereti-l celorlalte departamente, nicidecum civililor.
9.4. Membrilor Tow Truck Company care se afla in procesul de tractare a unui masini si au girofarul aprins nu l-i se va confisca licenta de condus pentru condus neregulamentar. Aceasta regula se aplica doar pe durata tractarii vehicului.
9.5. In caz ca un membru din Paramedics incalca limita de viteza / merge pe contrasens, politistul este obligat sa aiba dovezi cum ca medicul respectiv nu se afla in misiune (nu are girofarul pornit).

Tratarea Membrilor Departamentelor:

10.1. In caz ca prindeti un membru FBI / NG pe contra sens (cu masina de civili) nu aveti voie sa ii confiscati licenta de condus. Il trageti pe dreapta si faceti o poza la [/wanted] iar daca aceasta spune ca e dupa un suspect fara drept de predare sunteti obligati sa folositi comanda [/mdc]. Daca nu este dupa un suspect fara drept de predare ii trimiteti un PM cu dovezile liderului respectiv si va fi sanctionat cu Faction Warn.
10.2. Membrii Police Department daca vor fi prinsi pe contra sens cu o masina de civili fara nici un suspect fara drept de predare in lista vor fi santionati cu AV / FW.
10.3. Pentru membrii departamentelor ce incalca regulile de circulatie nejustificat vor fi sanctionati cu Faction Warn.

Accept lawyers

11.1. Membrii de rank 3+ pot vinde accept lawyers avocatilor, astfel dandu-si acordul in vederea scoaterii din jail a unor jucatori.
11.2. Nu există preţ universal pentru [/lawyer], ci fiecare va negocia cu cumpărătorul un preţ propriu, în limitele stabilite de script. Cine încalcă limitele stabilite de script la vânzarea unui [/lawyer] va fi sancţionat cu Faction Warn.
11.3. Un accept lawyer este echivalentul a 15 puncte de accept, acestea fiind primite la fiecare Pay Day.

Job-uri

12.1. Posesia altor joburi este de acum permisa in orice zi a saptamanii. Puteti detine orice job legal, in afara de Lawyer (avocat).
12.2. Liderul poate forta membrii la un anumit job pe o durata de timp pentru a rezolva treburile factiunii. Cine are alt job in loc de cel precizat de Lider, va fi sanctionat cu Faction Warn.
12.3. Este interzis să aveți asupra voastra materiale, droguri sau alte obiecte ilegale.
12.4. Rank 5+ pot detine orice job legal, atata timp cat un grad superior si-a dat acordul.

Condusul & licenta auto

13.1. Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.
13.2. Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.
13.3. Se considera condus regulamentar atunci cand acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.
13.4. Se considera tot condus regulamentar atunci când acesta folosește iarba, nisipul etc. de pe sensul său de mers.
13.5. Nu aveti voie sa confiscati licentele jucatorilor aflati AFK (pe ESC sau /sleep).
13.6. Atunci cand confiscati o licenta, trebuie sa precizati motivul pentru care o luati.
13.7. Pentru a confisca licenta auto, playerul caruia i-l confiscati trebuie sa aiba level 7+.
Atentie! Nu aveți voie să confiscați carnetele de condus pentru cele mai banale motive.

Parcarea

14.1. Se considera parcare neregulamentara atunci cand jucatorul lasa masina cu majoritatea suprafetei sale in drum pentru a incurca traficul.
14.2. Se considera parcare neregulamentara atunci cand jucatorul se afla in masina si stationeaza in drum mai mult de un minut, astfel incurcand traficul.
143. Se considera parcare regulamentara atunci cand acesta se opreste cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe trotuar sau alt loc special amenajat. Atata timp cat nu se afla in drum si nu incurca traficul se poate considera parcare regulamentara.

Criterii de acordare al rankului

Rank 1 - Officer - Este titlul primit atunci cand esti invitat in LSPD.
Rank 2 - Detective - Se acorda dupa minim 2 saptamani de la intrarea in factiune. Odata cu promovarea la acest rank, ai acces la confiscarea oricarui obiect sau licenta.
Rank 3 - Sergeant - Se acorda dupa minim 1 luna de la precedenta avansare. Odata cu promovarea la acest rank, ai acces la comenzile ce tin de accept lawyers.
Rank 4 - Lieutenant - Se acorda dupa minim 1 luna si 2 saptamani de la precedenta avansare. Odata cu promovarea la acest rank, ai posibilitatea de a fi numit tester sau antrenor al factiunii.
Rank 5 - Captain – Se acorda dupa minim 2 luni de la precedenta avansare.
Rank 6 - Assistant Chief - Acest rank este detinut doar de sublider, si este mana dreapta a liderului. Este acordat unui om de incredere din membrii de rank 4+ sau din afara factiunii.
avatar
Se[N]ZoR.

Mesaje : 14
Data de inscriere : 08/01/2016

Vezi profilul utilizatorului http://takescreen1.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum